Rijden en rijden

Rij-Instructeurs, Rijlessen

Je kunt niet zomaar een nachtje rijlessen volgen en verwachten veilig op de weg te rijden. U moet kunnen anticiperen en uw eigen input aan het voertuig kunnen geven om het veilig te kunnen besturen. Terwijl u doorgaat met het afleggen van het praktische rijexamen, krijgt u de kans om achter het stuur te kruipen, in verschillende weersomstandigheden te rijden, geïsoleerde ritten te maken en op de wegen te rijden waar u zich waarschijnlijk zou bevinden als u begint te rijden.

Oefening baart kunst; hoe meer je oefent, hoe meer je weet over de verschillende omstandigheden die je op de wegen zult tegenkomen. Het is waarschijnlijk dat de wegen in slechte staat verkeren en dat u er enkele uren aan moet werken. Daarom is het belangrijker om een ​​voertuig te kopen dat is aangepast aan de omstandigheden, dan om een ​​voertuig te kopen dat is afgestemd op een reeks voorwaarden. U weet misschien nooit wanneer u te maken krijgt met slechte weersomstandigheden of verplichte lichten of dat u bij een kruising moet uitrijden om een ​​kind te zien oversteken.

Bereid u dagelijks voor op het ergste, voor het geval u een grote rij-oefening moet doen. Dit betekent dat je moet investeren in enkele uren rijlessen. Houd er ook rekening mee dat u hiervoor tijdens uw examen moet leren rijden met een voertuig van een bepaalde leeftijd dan het voertuig dat u van plan bent te besturen. Daarom is het van cruciaal belang om te weten wanneer u een voertuig gaat besturen dat u gedurende een lange tijd comfortabel kunt besturen. Dit betekent dat als u van plan bent om de test binnen een week of zo af te leggen, u ten minste zeven dagen voor uw examen regelmatig een voertuig moet leren besturen.

De weersomstandigheden van een gebied kunnen heel goed bepalen of je op de weg moet leren rijden of niet. Als het voor u niet mogelijk is om in de weersomstandigheden te rijden, moet u 's ochtends of' s middags leren autorijden. Het is ook belangrijk om in slechte weersomstandigheden te rijden, omdat slechte weersomstandigheden extreem moeilijk kunnen zijn om in te rijden. Slechte weersomstandigheden komen echter vaak voor, dus u hoeft niet elke mogelijke situatie te leren die zich kan voordoen.

Ten slotte kan het voor u een ontmoedigende taak zijn om een ​​voertuig te besturen dat ernstig beschadigd is. Als het voertuig total loss is, moet u leren erop te rijden zonder dat het total loss is. Dit betekent dat je professionele auto's moet leren besturen en dat je geen laat model voertuigen mag besturen. De basisrichtlijnen voor autorijden moeten worden gevolgd en u mag niet grillig handelen of slechte beslissingen nemen. Al deze vereisen dat u alle rijvaardigheid bezit.

Maar het besturen van een voertuig gaat niet alleen over het besturen van voertuigen die als mobiel worden beschouwd. Terwijl alleen rijden de basis van autorijden vereist en de basis moet leren, is het leren rijden met een passagier een volgend en geavanceerd rijniveau. Een groot deel van de cursussen die via rijscholen worden aangeboden, zijn bedoeld voor serieuze chauffeurs die alleen naar het werk rijden of voor diegenen die de basis van het autorijden willen leren. Deze opleidingen zijn onderverdeeld in territoriale rijopleidingen en busrijopleidingen. De cursus voor alleen rijden wordt over het algemeen als de eerste stap beschouwd en vereist een aantal referenties, waaronder dat de aanvrager een rijbewijs moet hebben. Hoewel dit misschien aantrekkelijk lijkt, moet de student eerst een voorlopig rijbewijs halen.

Dus wat gebeurt er na het verkrijgen van een voorlopige licentie? Nadat de student zijn rijbewijs heeft behaald, moet hij slagen voor de competentietest die wordt gedaan door NHTSA (National Highway Traffic Safety Administration) of het kan helemaal worden vermeden door de student ouder dan 18 jaar. Het voltooien van deze test is belangrijk omdat het een van de eerste stappen is om daadwerkelijk achter het stuur te kruipen. De student kan dan een permanente licentie aanvragen, maar met een schriftelijke test.

Deze test kan worden verdedigd tegen sneeuw, puin, baden en verschillende andere dingen die de rijvaardigheid kunnen beïnvloeden. Het stelt de student ook in staat om te oefenen met het rijden in het buitenland en het zal ook de rijvaardigheid van de student aanscherpen. De laatste stap om te leren autorijden na het voorlopig rijbewijs is het afleggen van het rijexamen. Het slagen voor deze test is niet verplicht, maar de student moet wel een federaal goedgekeurde rijopleiding volgen.