Hoe uw bedrijf online te krijgen?

Bovenaan in Google

Vergeet niet dat Google in 1998 van start ging en al snel een leider werd op dit gebied. Onlangs werd gemeld dat het aantal internetgebruikers in Australiƫ zal stijgen tot ongeveer 101 miljoen in 2017, vergeleken met een magere 16 miljoen gebruikers vandaag. Dat is bijna een dubbele ommekeer.

Met een geschatte 97 procent van de Australische internetgebruikers die online gaan, zijn er veel meer eigenzinnige manieren waarop uw bedrijf kan profiteren van merk E-zines. Zorg ervoor dat uw voedsel van de hoogste kwaliteit is, maak het vers, lekker en u weet hoe u ‘niet’ door de ‘glace test’ komt? Of misschien verkoopt u een kwaliteitssmartphone, waarom vertelt u de klanten niet waar het probleem zit, wie het gemaakt heeft, waarom het niet opgelost kan worden. Als klanten een geweldige ervaring hebben met uw bedrijf, zullen ze erover praten, waardoor u opvalt op het internet en je bovenaan in Google komt.

en nog beter, sommige mensen bezoeken zakelijke netwerksites om een nieuwe zakelijke kans te vinden. Ze zijn op zoek naar nieuwe leads die hen zullen brengen ‘waar ze willen zijn’, naar de perfecte business voor iemand anders. Wat nog belangrijker is, is dat deze sites vaak een zeer slechte ranking hebben. Vergeet niet dat de shopper hebben gestemd met hun voet, niet met hun stand, dus als je niet kunt worden aan de top van de stapel, je hebt geen schijn van kans. Dus je hebt een geweldig bedrijfsidee waarvan je denkt dat er veel hard werk, tijd en geld in gaat zitten – maar als je je bedrijf niet online kunt krijgen, kun je niet verder komen. In tegenstelling tot in de echte wereld waar belangrijke vermeldingen beperkt zijn tot tien, boven beschikbare meerdere bieders en gratis zijn, kunnen de kosten voor het online plaatsen van uw bedrijf een onbeperkte hoeveelheid spelfouten betekenen, teksten in stukjes zowel het woord als de link.