Hoe kies je de juiste Car Wrap

Carwrapping Den Haag

 

 

 

 

 

Veel bedrijven hebben de car wrapping techniek gebruikt om hun advertenties te ontwerpen. Sommige van die advertenties zijn te zien op semi-anonieme bedrijfsvoertuigen.

amo Motors, een van de grootste autoconcerns op het continent, gebruikt car wrapping als een manier om reclame te maken voor hun producten. Hun wagenpark is ontworpen om een identieke reclame te voeren als beaux-train, gebruik makend van aangepaste raammaterialen, beschermende films en andere innovatieve technieken.

Car wraps worden, net als andere vormen van reclame, op individuele basis geproduceerd. Om het ontwerp te kiezen dat het beste bij uw merk past, moet u eerst beslissen hoe de wrap zal worden aangebracht. Er zijn twee methoden van lijmen: de permanente stick-on type, en de tijdelijke flexibele badge type.

Dankzij de permanente kleefmethode kunt u de reclame veranderen wanneer dat nodig is. De materialen zijn zorgvuldig gekozen en ontworpen om bestand te zijn tegen de ruwe omstandigheden op de weg. Alle maten en vormen van de afbeeldingen kunnen worden afgedrukt op dit type van reclame. Het enige wat u hoeft te doen is de afstand tussen de grootte van uw raam en de wrap te meten en de kleeflaag te buigen in de hoek die u wenst. Het enige wat u hoeft te doen is een scheermesje gebruiken om de wrap te verwijderen zoals u dat zou doen met een afbeelding die op een normaal raam is gedrukt.

tijdelijke flexibele badges zijn geweldig als u van plan bent om slechts kleine afbeeldingen op uw voertuig te zetten. Zij komen in verschillende kleuren en ontwerpen telkens als zij worden verwijderd. De beeldontwerpen zijn bestand tegen zowel het weer als slijtage. Het weer speelt een grote rol in het uiterlijk van de stickers omdat oliedruppels en badge verwijderingsmethoden het ontwerp niet zullen beschadigen. De badge verwijderingsmethode werkt echter niet goed met waterafstotende afwerking omdat water gemakkelijk onder het vinyl sijpelt. Daarom is deze methode verouderd en waarschijnlijk onprofessioneel.

Aangezien het productieproces van vinyl in de loop der jaren is geëvolueerd, zijn in het productieproces lijmen geïntroduceerd die van polymeren zijn gemaakt. Deze polymeren zijn kunststoffen die in kleine laagjes zijn ingekapseld. Polymeren zijn sterker dan kunststoffen en hebben een betere anti-verkeersfunctie.

De zelfklevende materialen die u voor uw kentekenplaten wilt, kunnen ook verkrijgbaar zijn in visitekaartjes of gemagnetiseerde bumperstickers. In plaats van ze stickers te noemen, vraag uw klant om ze registratiekaarten te noemen.

Cudos kaarten van kust tot kust in de VS zijn langzaam een verlengstuk geworden van de car wrap. Mensen zetten ze op hun voertuigen als een statussymbool om zich te identificeren met hun doelgroep.

Vanuit zakelijk oogpunt zijn gepersonaliseerde kentekenplaten geweldige hulpmiddelen om de klantenbusiness te vergroten. Omdat een potentiële klant weet dat het kenteken legitiem is, heeft het een extra dimensie van vertrouwen.

 

Auto polijsten Den Haag

Glascoating auto