Rijschool

 

auto-motorRijschool

Leer wanneer en hoe je moet rijden Leer rijden op een tijd en plaats die het jou uitkomt. Rijlessen zijn niet altijd beschikbaar en het kan worden geregeld binnen uw scholen bye grenzen. Rijscholen in sommige gebieden zijn niet alleen voor tekenen en rijden, maar bieden ook crash cursussen, wintersport, en lichaamsbeweging lessen.

Rijden tijdschema Leer hoe vaak en voor hoe lang je zal worden met behulp van het voertuig. Rijscholen hebben meestal rijtijden die handig zijn en plannen zorgvuldig routes.

Parkeren: waar en hoe vaak zullen u en uw chauffeur geparkeerd worden. gestructureerde en veilige parkeerplaatsen garanderen dat zowel u als uw partner een veilige parkeerplek hebben. Op bepaalde plaatsen kan u gevraagd worden uw voertuig op een bepaalde plaats te laten staan tot u geparkeerd hebt.

leert de route kennenLeert u precies hoe en waar u naar uw bestemming moet rijden. Groter het gevaar, groter de beloning. Meestal bevat een rijopleiding kaarten; u krijgt ook mondelinge aanwijzingen of een gesnuffelde route.

Rijgevoel: het draait allemaal om jouVoorbereid zijn is het halve werk. Uw rijinstructeur zal u helpen te anticiperen op de gevaren van de weg, en weten wat u moet doen in het geval van een onverwachte situatie. Gebruik deze tijd om uw rijvaardigheid te oefenen. Vraag je partner om tips over het rijden of volg een online rijcursus om vaardig te worden op je eigen gebied.

Opnameapparaten: waarom u uw rijgedrag moet registrerenHet is zo cruciaal om alle informatie op te nemen die u tijdens het rijden ervaart – vooral als het om lange tijd gaat. Er zijn apparaten die u kunt gebruiken om uw gedrag op te slaan, zoals deOCVWotorBMobile Batterij Scannerwaarmee het niveau vananolconcentratiein uw bloed kan worden vastgesteld.

Reflexen: het draait allemaal om focusDe meeste mensen hebben de neiging zich te concentreren op de problemen, hoe noodzakelijk die ook zijn. Maar laten zien dat u zich om elk gevaar bekommert, is een teken van aandacht en waarschuwing. U kunt getuige zijn van uw rijgedrag. Weinig mensen controleren hun achteruitkijkspiegels zo vaak als ze zouden moeten. Dit is een veiligheidsmaatregel, want veel ernstige ongevallen gebeuren omdat bestuurders niet opletten of ze hun auto wel goed manoeuvreren.

Focus: word een sponsObserveer elke opening en uitgang. Kijk of het portier geopend is en of de bagageruimte vrij is.

Storingen: wat u doet en wat u niet doetKen precies uit wat uw beperkingen zijn. Als u vragen hebt over bepaalde activiteiten of manoeuvres, vraag het dan aan uw begeleider, of aan een vriend die een gekwalificeerd bestuurder is.

gebaren en signalen: verkeersregels gebruikenHoe u uw auto ook bestuurt, de belangrijkste functie ervan is uw rijgedrag te vergemakkelijken. Om dit te doen, moet u de leiding over uw auto nemen. Gebruik de bedieningsorganen van de auto correct zoals ze ontworpen zijn (remmen en versnellen zijn twee van de meest voorkomende). Voer campagne voor een correct onderhoud van uw voertuig. Zorg voor superioriteit ten opzichte van andere bestuurders – die alleen maar proberen u voor te zijn en geen gesprek beginnen. Let op spoedchauffeurs onder hen, en anticipeer op hun gedrag.