Rijscholen

Rijschool Alblasserdam

 

Ik ben gespecialiseerd in rijopleidingen voor volwassenen. Ik bied individuele lessen aan en ook vloot- en groepsrijlessen. Ik bied graag zowel korte als lange cursussen aan, afhankelijk van de voorkeuren van de leerling.

Mijn tarieven voor lessen variëren van $25 (individueel) tot $40 (vloot of groep). Hogere tarieven worden berekend per meestal per uur als ik van mening dat over het geheel genomen lessen voor een persoon kan langer duren dan een ander. Mijn studenten zijn full-time bewoners van onze Learner Permit kantoor. Als zij mij direct betalen geef ik hen volledig vrij om te leren en te praktizeren, of zij professioneel of autodidact willen. Mijn naam en foto staan op de voorkant van de registratie van elke student. Ik ben een rijschool eigenaar en consultant, en gespecialiseerd in het helpen van Learner chauffeurs, locaties, verzekeringen, het inhuren en behouden van instructeurs.

Mijn studenten zijn voltijdse bewoners van ons kantoor. Als ze mij rechtstreeks betalen, kunnen ze van mijn diensten gebruik maken, ongeacht hun rijervaring in het verleden. Ik wil het beste uit hen en daarom pas mijn tarieven aan de behoeften van mijn student. Binnen de bestuurder onderwijs industrie zijn er twee mainaceous scholen van gedachte over hoe om mensen te leren rijden, en ik ben een van de gastheren van een zeer populaire online rijschool. Ik ben flexibel aan te passen en te onderwijzen op een glijdende schaal op basis van vermogen. Rijden is een zeer persoonlijke ervaring, en elke student is anders. Ik geloof daarom niet dat ik mijn methodes kan opdringen enkel en alleen op basis van mijn ervaring, en vat dat dus ook niet persoonlijk op.

Ik ben al meer dan 10 jaar rijinstructeur, meer dan 10 jaar! Ik heb in veel verschillende landen lesgegeven, en spreek zelfs 6 verschillende talen, dus ik heb veel ervaring in het werken met verschillende vaardigheidsniveaus.

Ik heb Festiva ronde wielen in mijn auto, en een verwijderbare voorruit. Ik geef graag les in een voertuig dat beweegt, en daarom gebruik ik de LX-ontvanger waarmee ik de lesauto in een andere versnelling kan zetten, zodat het voor een leerling gemakkelijker is om van versnelling te veranderen.

Het belangrijkste om te controleren op uw klanten is hun voertuigen, voor degenen die nogal wat bewegen op de weg. Evenzo is het zinvol om ze in de categorie leerling te hebben, omdat ik geloof dat ze moeten worden geleerd hoe ze alle bedieningselementen in een bewegend voertuig moeten gebruiken. Het belangrijkste om hen te leren is veilig rijden. Ik probeer hen alles te leren over de veiligheidsregels bij het besturen van een voertuig, en over de gevolgen als ze de verkeersveiligheidsregels zouden negeren.

De eerste regel van het rijden is om minstens 1 seconde ruimte te houden tussen uw voertuig en dat naast u. Hierdoor kunt u de weg beter in de gaten houden, en kunt u anticiperen op manoeuvres die de bestuurders achter u zouden kunnen uitvoeren. Als leerling-bestuurders zijn hun bedoelingen relatief duidelijk, maar door te anticiperen op wat ze op het punt staan te doen kan de ‘seconde’ soms een derde worden. De manier om dit te doen is nooit een ‘punt’ achter het voertuig te plaatsen recht voor de bestuurder die u volgt (dat bent u), maar veel ruimte te laten. Typisch op moderne wegen willen wij het achter voertuig voor de leerling, nochtans op oudere wegen zijn de 2 hoofdvoertuigen die u zou vinden, en het is u, de achterbestuurder die het gevoel van gevaar creëert. Ik geloof altijd het uw verantwoordelijkheid is om uit te werken wat de 2 bestuurders rond u gaan doen. Als ik het was en ik alleen jij en zij volgden met 2 km/u, en jij zat 5 meter achter hen, dan zouden zij misschien willen passeren. Je zou niet langer 1 seconde veiligheid hebben. Maar als je met 30 km/u achter hen zou rijden, dan zou je niet op tijd kunnen reageren, zelfs met 20 km/u zouden ze je al passeren. Van punt tot punt zou u misschien 1 meter achterliggen, maar als zij 5 meter verder zouden zijn dan u, dan zou u ze net zo gemakkelijk kunnen passeren als u zou willen.

Lees meer:

Autorijschool papendrecht