Hoe kiest u het juiste kampeervoertuig

Campers Zuid Holland

 

 

Ook – kampeerwagens – bent u op zoek naar een nieuw of tweedehands kampeervoertuig? Of misschien wilt u een kampeerwagen kopen? Het kiezen van het juiste kampeervoertuig hangt af van verschillende factoren, zoals het aantal personen waarmee u wilt reizen, de specifieke aard van uw camping, uw budget, en nog veel meer.

Gereisd? Controleer of de camper-tabelwaarden correct zijn voor het type camper. In het algemeen zijn campers met hetzelfde aantal personen evenveel waard.

abilia -Kijk naar de kampeerders om te zien of ze deel uitmaken van de kampeerders collectie. Dit betekent meestal dat ze van hoge waarde zijn voor de kampeerders.

Budget -Het budget moet realistisch zijn, met 20 000 euro koopt u bijvoorbeeld eerder een minder eenvoudige camper dan de meest luxueuze. Vergeet niet het budget aan te passen aan het aantal personen, welke uitrusting je nodig hebt en andere uitgaven.

ikes, motoren, motorfietsen -Controleer wat wettelijk van u is en wat niet in uw lijst van kampeerders staat. Reis in geen geval op een geleende fiets of geleende motorfiets.

Wielmotoren en scooters -Als u een auto neemt om iemand te ontmoeten of om beperkte goederen te vervoeren, is het aanvaardbaar om een auto of jeep te gebruiken als de bedoeling vreedzaam is. Als u echter van plan bent te racen of een motorfiets te gebruiken voor loterijwedstrijden, hebt u misschien een motorrijbewijs nodig. Informeer bij de plaatselijke autoriteiten.

Lawaai -Dit hangt evenveel af van uw persoonlijke voorkeur als van het geluidsniveau van de kampeerders. Gelieve niet te reizen met luide muziek als vermaak. uitdrukkelijk te bevestigen dat het geluidsniveau aanvaardbaar is, bespaart u een hoop gedoe.

Winter -In het geval dat u van plan bent het gebied in de winter te verkennen, voer dan een elementaire klus uit; dat wil zeggen controleer al uw uitrusting en laat de motor van uw voertuig een paar minuten warmdraaien. Nadat uw voertuig is opgewarmd, kunt u vervolgens beslissen of u al dan niet op pad gaat. Als het weer echt slecht is en uw groep verspreid is over het hele land, is het ten zeerste aan te bevelen een zelf georganiseerde reisplanning te maken. Contact houden met andere groepen in de omgeving is een goed idee en via telefoon of brieven de stand van zaken van de groep opmaken is zeer aan te bevelen.

Slaapafspraak -Je moet van tevoren afspreken hoe laat je precies gaat slapen. Het is raadzaam uw dutje eerder te beĆ«indigen, anders wordt u te vroeg wakker. U moet uw slaap ook verdelen, zodat u voldoende tijd hebt om ‘s middags of in de trein een powernap te doen.

Gewicht -Zoveel mogelijk licht inpakken. Raadpleeg het handboek van de RAC voor de juiste gewichtslimiet voor uw voertuig. Hieronder vindt u enkele algemene tips voor gewichtsbeheersing.

Road Trips -Als u van plan bent een road trip te maken, waarbij ook de benzineprijzen moeten worden berekend, neem dan een optionele online-reiscomputer. Online-reiscalculators zijn overal verkrijgbaar. Voer het vertrekpunt van de reis, uw bestemming, bestemming opnieuw enz. in de computer in. Bereken de kosten van brandstof, motels, honger, en andere uitgaven. Afhankelijk van de grootte van uw groep, zult u uiteindelijk meer of minder betalen dan de berekende route. Overweeg ook opties voor openbaar vervoer, zoals bus, trein of taxi. Een retourtje met de bus op zondag kan bijvoorbeeld goedkoper zijn dan een retourtje met de auto.

Hotels – Afhankelijk van de grootte van uw groep, kunt u meer of minder besparen op uw hotelrekening door hotels vooraf online te boeken. Kortingen, aanbiedingen en promoties online zullen altijd voordelig zijn. Vraag lokale hotels en rond te shoppen kan u ook helpen geld te besparen.

ervan uitgaande dat reizen alleen maar over winkelen gaat en niet over plezier en souvenirs. U zult bijna nooit geld willen uitgeven aan eten, geniet gewoon van heerlijke kerstmaaltijden in stijl!

Zo gemakkelijk en toegankelijk dat u met gemak uw koffers kunt pakken en naar vrijwel elke bestemming kunt reizen.

lees meer: