Hoe bouw je een auto om op water te rijden?

Garage Roosendaal

 

Helaas hebben BMW-eigenaars het moeilijk om een garage in Beieren te vinden. De meeste plaatselijke garagehouders willen graag helpen, maar zelfs als ze nee zeggen, zijn ze terughoudend om je de schade te laten zien. Ze zijn meestal bang dat als ze de auto laten zien, hun verzekeringsmaatschappijen niet meer voor hun eigen reparaties zullen betalen. Hoewel het waar is dat verzekeringsmaatschappijen een limiet hebben op de uitbetalingen die ze zullen doen, is die limiet een stuk lager dan de prijs van elke auto. Natuurlijk kan het laten repareren van uw auto in het buitenland duur zijn.

Als u in Beieren woont en een auto met achterbumper van glasvezel (ook bull bar genoemd) heeft, zijn de reparatiekosten niet zo hoog als wanneer hij van plastic of metaal zou zijn. De meeste bull bars kosten hooguit 2000 euro, terwijl de complete voor- en achterbumpers van een BMW zestigduizend km meer dan 2000 euro kosten.

Als u in uw plaatselijke krant kijkt, zult u merken dat iemand in de buurt van uw huis een bokkenwagen aan het bouwen is. Ze zullen een paar beschikbare plannen hebben opgesomd over hoe je een wagen kan ombouwen om op water en gas te rijden. Een paar kopers zullen opdagen en de rest zal heel snel verdwijnen. De enige mensen die het echt zullen merken zijn degenen die bij je in de buurt wonen, dus hou gewoon je oor te luisteren.

De prijzen voor de plannen zullen variƫren van 70 Euro tot 180 Euro inclusief wereldwijde verzending. De kosten voor de grondstoffen zullen tussen de 60 Euro en 150 Euro liggen.

De website bevat alle informatie die nodig is om uw auto om te bouwen voor rijden op water. Er zijn ook stap-voor-stap foto’s en video’s. Het bedrijf biedt ook een lijst van tevreden klanten; mensen die hun auto’s hebben omgebouwd. Conversie bedrijf schept in hun bedrijfsprofiel op dat zij de beste kwaliteit van dienstverlening in de business bieden. Ze hebben ook 5 jaar garantie op de conversie.

Uw auto op water laten rijden is de nieuwe golf in de auto-industrie. Veel mensen zijn nog steeds sceptisch over het concept. Je moet het gewoon proberen en zelf testen. Je ziet, het isLuister naar de lokale radiozender. Ze hebben nieuws, recensies en technisch advies. Check out hun show forum, en laat uw vragen voor deskundigen daar, en log in op hun sociale netwerk site (Facebook).