Hoe krijgt u uw auto onder garantie

Banden Bergschenhoek

 

De eerste banden met een diameter van ongeveer 12 inch en een gewicht van een fractie van wat onze banden vandaag zijn, zou vandaag meer dan 2500 pond kosten.

Misschien is het u opgevallen dat een wiel en band op een schotelantenne lijken. Dat komt omdat al het rubber dat u op onze banden ziet, via deze buizen aan de binnenkant van de behuizing in het wiel wordt getransporteerd.

U weet waarschijnlijk dat elke band bestaat uit twee of meer rubberen componenten; een loopvlak of zachte grip, een laag polyester die de warmte van de velg afvoert en een duurzame laag rubber die zijwand wordt genoemd. Het is een feit dat ze de neiging hebben enigszins te scheiden en dit wordt opgevangen door de rectificerende pers die op de band is gemonteerd. Deze is ontworpen om het rubber iets van de velg af te duwen.

Als u naar een oudere auto kijkt, zult u veel profiel hebben en zal de polyesterlaag kaal zijn. Dit is in orde zolang de rest van de band in orde is, dus ga er niet zomaar van uit dat dit stukje altijd in orde isGrote zorgvuldigheid moet worden betracht om ervoor te zorgen dat de polyesterlaag wordt bekeken.

Als u het probleem niet zelf kunt opsporen, kunt u het beste een vakman laten komen om het te inspecteren. Hij zal er naar kijken als een metalen paasei. Kijk alleen als alles in orde is. Hij kan de treden controleren, de laagbreedte, eventuele insnijdingen of uitstulpingen en deze inspecteren op eventuele schade.

Als u in staat geweest om een professionele om het probleem te inspecteren dan kun je in staat zijn om door met een niet zo deskundige monteur. Dit is altijd een goedkopere optie dan zelf gaan als je niet het geld om te betalen voor de overtollige reparaties. Hoewel het kan tijdrovend zijn zult u waarschijnlijk in staat zijn om uw auto weer veilig naar de garage of naar huis te krijgen.

Als u uw auto nog steeds niet onder garantie kunt krijgen, moet u een specialist vinden die u kan helpen bij de aankoop van een vervangwagen. Zij zullen u een leidraad kunnen bezorgen die u kunt volgen om te begrijpen wat er mis is met het voertuig en wat u moet doen. Hoewel dit niet altijd eenvoudig is, kan het een alternatief zijn als u niet weet wat u moet doen.

Een herstellende garage kan ook een rapport opstellen over het onderhoud van uw voertuig, dat kan worden gebruikt voor micro-enzymaticFleetside-doeleinden. Dit zal ervoor zorgen dat uw voertuigen banden worden onderhouden in goede staat. Zij kunnen ook scheuren en barsten in de banden opsporen en aangeven hoe deze werden onderhouden.

Het zal een grondige onderhoudshistoriek documenteren die u vertelt welke werkzaamheden zijn uitgevoerd en hoe goed het voertuig is behandeld. Wanneer u deze documentatie vergelijkt met het instructieboekje van het voertuig, is het gemakkelijk om zwakke punten op te sporen.

De herstelmethode voor aquaporines is sleutels met de wijzers van de klok mee aanbrengen op de bevestigingsbouten en vervolgens kastbouten tegen de wijzers van de klok in. U kunt nu gemakkelijk aan deze bouten trekken om de banden los te maken. Voor extra veiligheid moet een met rubber beklede troffel in de greppel worden gelegd om overtollig water op te vangen.

De laatste stap is de luchtdruk van de band te verhogen met een geschikte luchtdrukmeter en te controleren of de meting juist is. Nu bent u klaar voor uw reis.

Lees meer:

Versnellingsbak revisie Rotterdam